farge: Sort
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0

390 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Asivik X-4 er en stor belteveske/hofteveske med plass til 4 l som er perfekt for skisykling og når som helst når du har for mye til å kunne ha alt i lommene og for lite til at det er fornuftig å bruke ryggsekk. 

Etter behov kan Asivik X-4 enten sitte som en magepose der du har enkel tilgang til innholdet eller bli slått på ryggen for bedre bevegelsesfrihet. Det er strålende hvis du veksler mellom aktivitet og stå eller sitte stille, for eksempel på ski hvor du vil ha bevegelsesfrihet nedover bakkene og enkel tilgang til innholdet mens du sitter i heisen.

X-4 er i et klassisk belteveskedesign og har et stort hovedrom som lukkes med glidelås. På sidene finner du to tøyelige vannflaskelommer som også enkelt kan bære en lue og eller et sett med hansker. På hoftestroppen er det ekstra glidelåslommer for energibarer eller noe annet du vil kunne komme til når du er i bevegelse. I hovedrommet er det en innvendig nettinglomme som er smart for telefonlommebok eller nøkkelkort.

Legg merke til detaljene med det sølvgrå innerstoffet som sikrer at småtingene dine ikke bare forsvinner inn i et svart hull når du pakker vesken. 

Det justerbare hoftebeltet holder vesken så nær Kropp som mulig. Samtidig sikrer det svært pustende korsryggpanelet i netting komfort hele dagen.

X-4 har reflekterende detaljer for ekstra synlighet hvis du kjører eller går på en mørk vei i skumringen eller tidlig om morgenen.

Beltevesken er laget av slitesterk ripstop nylon. For å gjøre det ytre materialet ekstra vannavstøtende, har det fått en vannavvisende behandling som er helt fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

Samlet sett er Asivik X-4 et velarbeidet produkt der du får ekstra valuta for pengene.

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
Asivik
Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
390 NOK
30 dagers returrett
Loading...