farge: Sort
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik X-18 rygsæk 18 ltr. - C0

785 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Asivik X-18 er en superlett og velpassende ryggsekk som er perfekt når det er fart over banen, og du trenger bare å ta med de mest nødvendige tingene, for eksempel for stisykling eller fotturer der du går frisk til

Den lette vekten gjør også X-18 til et ideelt reisefølge, da det enkelt kan brettes inn i kofferten eller den store ryggsekken når den ikke er i bruk, så den er lett tilgjengelig når du har flyttet inn på hotellet og er på sightseeing i storbyen 

X-18 er et dråpeformet Design som sikrer at den sitter godt og komfortabelt på baksiden og gir deg ekstra bevegelsesfrihet.  

Den har et stort hovedrom som lukkes med en U-formet glidelås, slik at du får en rask og enkel oversikt over innholdet. På sidene er to tøyelige vannflaskelommer som også enkelt kan brukes til et hattesett med hansker eller noe annet du trenger for å komme raskt. Foran er det en stor elastisk lomme som er glimrende for en genser eller regntøy. På hoftestroppen er det to ekstra små glidelåslommer for energistenger eller noe annet du ønsker å kunne komme til når du er i bevegelse. 

I hovedrommet er det en innerlomme for et drikkesystem hvis du er på farten eller for din bærbare datamaskin hvis du bruker ryggsekken daglig.

Legg merke til detaljene med det sølvgrå innerstoffet som sikrer at småtingene dine ikke bare forsvinner inn i et sort hull når du pakker vesken. 

Det justerbare hoftebeltet holder vesken så nær Kropp som mulig. Samtidig sikrer det svært pustende korsryggpanelet i netting komfort hele dagen.

X-18 har reflekterende detaljer for ekstra synlighet hvis du kjører eller går på en mørk ve i skumringen eller tidlig om morgenen.

Ryggsekken er laget av slitesterk ripstop nylon. For å gjøre det ytre materialet ekstra vannavstøtende, har det fått en vannavstøtende behandling, som er helt fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

Tips: Du kan investere i et Asivik regntrekk for din X-18 ryggsekk. Da er du sikker på at du bytter klær etc. er tørre og gode uansett vær.

Asivik X-18 rygsæk 18 ltr. - C0
Asivik
Asivik X-18 rygsæk 18 ltr. - C0
785 NOK
30 dagers returrett
Loading...