Logg inn
HIPP HURRA
Finn din festkjole til 17.mai
farge: Sort

Asivik

Asivik Rain regnbukser, dame

1.160 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

 Asivik regnbukser får deg kledd ordentlig for det noen ganger skiftende danske været, slik at du ikke trenger å utsette skogs- eller sykkelturen bare fordi det regner

 Bleiebuksene er helt vanntette og pustende. De har en litt børstet overflate som gjør dem mykere og mer stofflignende, slik at de faktisk også kan brukes som overbukser på en grå dag når byggherrene truer. 

 Asivik Rain er laget av resirkulert polyester og utstyrt med Ureamax-membran som gjør dem helt regntette samtidig som membranen kan puste. De er internt utstyrt med et polyester åndsnett. Men i den nedre delen av buksebena er det glatt nylon, noe som gjør det betydelig lettere å gjemme seg i jakken uten at buksebena eller noe annet setter seg Fast og trekkes opp.

 For å gjøre det ytre materialet ekstra vannavstøtende, har det fått en vannavvisende behandling som er helt fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

 Asivik Rain Rain Pant brukes i alle detaljer for å gi deg et best mulig produkt.

 Buksene er kuttet for kvinner, slik at de sitter godt og ikke glir over ryggen når du squatting eller sykling!

 De har elastisk linning og glidelås fra ankel til kne for å gjøre det enklere å få buksene på utsiden av gummistøvlene. Bøkbena er også ferdig med en indre elastikk slik at buksene ikke flagrer eller du spøker i kanten og bruker den opp for fort.

 Hvis du også bruker dem på sykkelen eller i tett skog, kan du stramme dem ekstra rundt ankelen. Da blir de sittende der det ikke kommer squash og blåbær inn i buksene, og de blir heller ikke Fast i sykkelkjeden.

Asivik Rain regnbukser, dame
Asivik
Asivik Rain regnbukser, dame
1.160 NOK
30 dagers returrett
Loading...