Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 50 ML

Clinique

Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer 50 ml.

379 NOK
Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer 50 ml.
Clinique
Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer 50 ml.
379 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hva er det? Denne skånsomme, antibakterielle formelen er det tredje trinnet i Cliniques Acne Solutions hudpleiesystem. Bruk alle tre trinnene sammen for å se en 37 % reduksjon i aktive urenheter på tre dager. Slik fungerer det: Bidrar til å behandle eksisterende akne og forhindrer fremtidige urenheter. Bygger en beskyttende barriere mot årsakene til Hud Virker som talgkontrollerende. Lett fuktighetsgivende effekt minimerer tørrhet og flassing. Lindrer huden umiddelbart. Bruk Clear Skin System for å se en 37 % reduksjon i aktive urenheter på tre dager. Den beste måten å få urenheter under kontroll er med en vanlig rutine som ikke forårsaker irritasjon. Hvert trinn i Cliniques Acne Solutions Clear Skin System har et formål: å rense, eksfoliere, behandle. Alle tre trinnene fungerer sammen for effektive resultater på bare tre dager. Med regelmessig bruk to ganger om dagen blir resultatene bare bedre og bedre.
Forbedring i aktive urenheter: 1 uke -48 %, 4 uker -55 % 6 uker -73 % 12 uker -81 % Viktige ingredienser/teknologi: De urenhetsbekjempende og eksfolierende ingrediensene salisylsyre og acetylglukosamin bidrar til å fjerne døde hudceller som ellers kan tette porene. Bidrar til å kontrollere spredningen av aknefremkallende stoffer med benzoylperoksid og andre ingredienser for å forhindre nye urenheter.
Påfør et tynt lag på ansiktet både morgen og kveld. Reduser bruken hvis irritasjon eller tørrhet oppstår. For best resultat, bruk først Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam og Clarifying Lotion. For forebygging bør produktet fortsette å brukes når urenheter er borte.
Loading...