Logg inn
farge: Grå

Sebra

Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige

489 NOK
Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige
Sebra
Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige
489 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Søte og morsomme aktivitet leker formet som ugle Blinky med store baby trygge speil, bite ringer og elementer som kan utforskes og utforskes. Blinky kommer i lønn beige og tilhører Sebra Interior Woodland-kolleksjonen.

Sett speilet på gulvet og la babyen skape en bevissthet om seg selv. Gulvspeilet stimulerer barnets nysgjerrighet og lar det utforske sine egne ansiktsuttrykk og bevegelser, som garantert vil skape mange smil og latter. Blinky har to biteringer som ser ut som bena og under vingene er det aktivitetsleker. I den ene vingen kommer en liten rattle marie hawk ut fra en lomme og på den andre vingen, som inne i den har en squeaker, er en sydd acorn hvorfra et blad med crackle papir kommer ut. Blinkys vinger kan lukkes foran speilet med en liten krok-og-løkke-lukking, som lar deg spille ofte BH-spill der barnet kommer ut i speilet og går seg vill og kommer opp igjen. På hodet og ryggen har Blinky små null klaffer og en tung base gjør at uglen kan sitte pent.

Blinky er en klok venn hvis favorittaktivitet er lesing før sengetid. En sengetidshistorie er den beste måten å slappe av på, og Blinky elsker denne vanlige rutinen. Den lille uglen er ikke redd for at natten skal føles magisk og gjør Blinky enda mer nysgjerrig på månen, stjernene, skyggene og lyden av natten. Lyder er morsomme og Blinky kan ha det gøy.

Anbefalt alder 0+.
Merking: CE.
Instruksjoner for vasking: Tørk av med en klut / vask for hånd.

Advarsel. Må ikke brukes i nærheten av åpen flamme.
MERK! Fare for kvelning: Fjern beskyttelsesfilmen fra speilet før du gir leketøyet til barnet.
Loading...