Logg inn
farge: Blå

Lego

Vespa 125 10298

1.249 NOK
Vespa 125 10298
Lego
Vespa 125 10298
1.249 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Tre inn i retrosjarmen og føl vindens rush med LEGO Icons Vespa 125-settet. Denne ikoniske italienske sparkesykkelen er nøye gjenskapt i LEGO-form for å gi liv til nostalgien og tidløs Design i din egen LEGO-kolleksjon.

Settet inneholder en detaljert LEGO-replika av Vespa 125 som fanger essensen av denne legendariske scooteren. Fra de karakteristiske kurvene til det autentiske styret og ikoniske setet, er hvert element nøye designet for å bringe den autentiske Vespa-opplevelsen til LEGO-verdenen.

Med den inkluderte guiden kan du utforske historien til Vespa scooter og dens innflytelse på italiensk kultur og stil. Fra introduksjonen i 1946 gjennom tiårene har Vespa vært et symbol på frihet og eleganse, og LEGO Icons Vespa 125-settet feirer denne arven.

LEGO Icons Vespa 125 er ikke bare en byggeopplevelse, det er også en stilig utstilling. Når den er montert, vil Vespa legge til et snev av vintage sjarm til LEGO-skjermen eller en hvilken som helst hylle. Dette LEGO-settet er også en perfekt gave til både LEGO-entusiaster og fans av ikoniske kjøretøy.

Ta en nostalgisk reise gjennom tid og mote med LEGO Icons Vespa 125. Bygg, utforsk og utstill denne tidløse klassikeren, og la den være et vakkert og sjarmerende element i LEGO-kolleksjonen din. Et mesterverk av LEGO-Design som feirer Vespa-scooterens arv av stil og eleganse!
Loading...