Logg inn
farge: 0008

Lego

Ultimativt partyssæt 41806

649 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Skap din egen unike festverden med LEGO DOTS Ultimate Party Set! Dette fargerike og morsomme settet er designet for å la kreativitet blomstre og bringe en ekstra dose glede til enhver anledning. Med fokus på personlig stil og stil, er dette settet perfekt for de som elsker å uttrykke seg gjennom farger og mønstre.

Settet inneholder et vell av fargerike LEGO DOTS-brikker i forskjellige former og størrelser som lar deg lage ditt eget festtema. Fra festlige mønstre og glade ansikter til fargerike prikker og morsomme symboler – kreative muligheter er uendelige. Hvert stykke er designet for å være enkelt å feste og fjerne, slik at du kan endre dekorasjonen i henhold til humør og anledning.

For å gjøre festen enda mer personlig, inneholder dette LEGO DOTS-settet også et utvalg av justerbare armbånd og tilbehør som du kan dekorere med dine egne kreasjoner. Lag armbånd, nøkkelringer eller annet tilbehør som passer din feststil og del dem med vennene dine for en morsom og kreativ festaktivitet.

Ultimate Party Sets fra LEGO DOTS er ikke bare en fin måte å dekorere festen på, men det er også en morsom og berikende aktivitet for alle aldre. Den medfølgende inspirasjonsguiden gir tips og ideer, men den virkelige magien skjer når du lar fantasien løpe Løs og skape noe helt unikt.

Gi festen din et personlig preg med LEGO DOTS Ultimate Party Sets – det ultimate settet for å uttrykke kreativiteten din og skape fargerike minner som varer. Gi festen liv med LEGO DOTS og la din personlige stil skinne gjennom!
Ultimativt partyssæt 41806
Lego
Ultimativt partyssæt 41806
649 NOK
30 dagers returrett
Loading...