farge: No_color

bObles

Tunnel

1.749 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Tunnel er morsomt motorisk spill for alle aldreMed bObles Tunnel får du et unikt tumbler-stykke med et enkelt idiom som enkelt kan forene bevegelsesglede og leke med enkelhet hjemme. Tunnelen består av to deler som kan brukes separat og har samme funksjoner som bObles Elephant og Chicken.
Tunnel styrker barnets balanse og koordinasjon. For eksempel kan barnet vippe fra side til side eller frem og tilbake. Sett barnet på magen og gjør øyekontakt og sving frem og tilbake. Stå på toppen - hopp ned og klatre under tunnelbroen. Trekk en ball gjennom tunnelen eller spill kikk -boh.
Dekorer barnerommet med tunnel og få en liten stol med bord, en avføring eller en liten trapp når hyllene skal nås.bObles tumbler-møbler er laget av EVA-Skum og er testet for barn. Den sklisikre overflaten er myk, enkel å rengjøre og legger ikke merke til gulvet. bObles vaskes med såpe og vann. Ta det i dusjen eller ut for en svømmetur som bObles kan flyte. Alle bObles møbler er unike, de er ferdige for hånd og kan derfor variere i størrelse.
Tunnel
bObles
Tunnel
1.749 NOK
30 dagers returrett
Loading...