Logg inn
farge: Brun

Sebra

Tumling & stabelræv, Sparky, fox tail red

569 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Multifunksjonelle 2-i-1 aktivitetsleker – småbarn og stableleker formet som reven Sparky fra Sebra Interior Woodland-kolleksjonen.

Reven Sparky er flott for å støtte fine og grove motoriske ferdigheter. Leken består av seks deler: en trebase med en bøyelig stang, fire stablingsringer med forskjellige teksturer som kan undersøkes, og en klokketopp designet som revens hode. Skyv barnet og se moroa bevege seg. Små barn vil elske å stable ringene - og deretter fjerne dem igjen og igjen. Aktivitetsleketøyet har to bitings, laget av plastmateriale, som selvfølgelig er fri for BPA, ftalat, PFOA, PFOS og formamid, i tillegg til et trygt babyaktivitetsspeil på toppen av den største ringen samt sprakpapir i revens hale.

Sparky er leken og har et temperament etter det. Den lille reven elsker når små hender prøver å fange dem og vil leke. Jo villere jo bedre, men som en liten valp, blir Sparky veldig sliten etter å ha spilt. Når Sparky ikke er i bruk, pynter den lille reven også godt på en hylle eller kommode.

Aktivitetsleketøyet er designet i Danmark.
Anbefalt alder: 0+.
Merking: CEActivity-leketøyet kan vaskes for hånd.

Advarsel. Må ikke brukes i nærheten av åpen flamme.
MERK! Fare for kvelning: Fjern beskyttelsesfilmen fra speilet før du gir leketøyet til barnet.
Tumling & stabelræv, Sparky, fox tail red
Sebra
Tumling & stabelræv, Sparky, fox tail red
569 NOK
30 dagers returrett
Loading...