Logg inn
farge: 0008

Lego

Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574

1.799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Dykk ned i Pandoras fantastiske verden med LEGO Avatar Toruk Makto og Soul Tree Set. Laget i samarbeid med James Camerons banebrytende film "Avatar", bringer dette episke settet den magiske skjønnheten og eventyrlystne ånden til Pandora i hendene dine.

Settet inneholder en imponerende LEGO-gjengivelse av Toruk Makto, den skremmende direhorse-riding Na'vi-krigeren som spiller en sentral rolle i "Avatar" -historien. Bygg denne ikoniske karakteren med imponerende detaljer, inkludert Toruks massive vinger og karakteristiske Na’vi-våpen.

Deretter kan du utforske Sjelenes tre, hjertet av Pandora og en sentral del av Na’vi-kulturen. LEGO Avatar-settet lar deg koble treets magiske forbindelse til naturen igjen med fine detaljer og fargerike elementer. Skap en naturskjønn base som inkluderer de symbolske blå plantene og Pandoras unike flora og fauna.

For fans av "Avatar" er dette LEGO-settet ikke bare en byggeopplevelse, men også en reise til filmens magiske verden. Den vedlagte guiden introduserer deg til "Avatar" -universet og dets fascinerende historie, og gir innsikt i tegnene og miljøet.

LEGO Avatar Toruk Makto og Tree of Souls er ikke bare en visuell glede; det er også en fantastisk utstilling som vil imponere enhver fan av filmen. Bruk den kreative friheten til LEGO-brikker til å utvide Pandoras eventyrhistorie, eller bare beundre dette vakre LEGO-settet som et sentralt stykke i kolleksjonen din.

Ta turen til Pandora med LEGO Avatar Toruk Makto og sjelenes tre. Bygg, utforsk og la fantasien fly fritt i dette magiske universet, laget med omhu og presisjon fra LEGO. Et must for «»Avatar»-entusiaster og LEGO-samlere!
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
Lego
Toruk Makto og Sjælenes Træ 75574
1.799 NOK
30 dagers returrett
Loading...