Bare for Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner Logg inn eller bli medlem
Bare for Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner Logg inn eller bli medlem
Bare for Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner
En mesterklasse innen baking og arbeid med sjokolade, den italienske måten – den siste tittelen i den prestisjetunge Silver Spoon-familien
Silver Spoon-kjøkkenet er kjent over hele verden som den autoritative stemmen om italiensk mat og den ledende italienske kulinariske ressursen - denne nye boken om alles favorittingredienser inneholder 100 av de beste Silver Spoon-sjokoladeoppskriftene, ledsaget av helt ny fotografering og design, samt 30 kjerneoppskrifter for å jobbe med sjokolade, hver med trinnvis fotografering. Med mørk, melk, rubin og hvit sjokolade, er alle aspekter av denne elskede ingrediensen dekket i dybden i denne boken: dens historie, sammensetning, ulike typer og hemmelighetene bak å jobbe med sjokolade vellykket. De grunnleggende teknikkene ledsages av trinnvise bilder, veileder kokker gjennom de ulike nødvendige prosessene, og gir verdifulle tips for å takle mer komplekse preparater, for eksempel temperering, glass og skape former og dekorasjoner i sjokolade. Oppskrifter inkluderer enkle kaker og kaker, godteri og mer forseggjorte desserter, samt mousser, iskremer, parfaits og drinker.