I The 24-Hour Wine Expert, har Jancis Robinson, en britisk vinskribent kjent for sine mange store, blanke tomes, kommet opp med et kompakt, luftig, ett-skudd vinseminar for nybegynnere. Hvis carignan eller klarett fortsatt er vinous mysterier for deg, se her for svarÓ (New York Times).
Mange vindrikkere skulle ønske de visste mer uten å måtte forstå hver nyanse eller delta på dyre vinsmaking. I denne pithy, omfattende guiden kan alle lære alt som er veldig viktig om vin på en enkelt dag. Vinforfatter Jancis Robinson deler sin kompetanse med autoritet, vidd og tilnærming, takler spørsmål som hvordan du velger riktig flaske i detaljhandelen, hvilke vinetiketter betyr, hvordan du forstår egenskapene til farge og aroma, og hvordan du matcher mat og vin. Robinsons forslag er uimotståelig: På bare 24 timer kan hvem som helst bli vinekspert. Hell et glass og les!
Den autoritative stemmen til en vinmester som har lært oss om det i fire tiår. Ikke forvent evangeliet, bare en invitasjon til å lære det grunnleggende og bli forelsket i vin på dine egne premisser. Ó ÑWashington Post
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.