Logg inn
farge: 0008

Lego

SW Tusindårsfalken 75257

1.999 NOK
SW Tusindårsfalken 75257
Lego
SW Tusindårsfalken 75257
1.999 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Legg ut på et episk eventyr gjennom Star Wars-galaksen med LEGO® Thousand Year Falcon Construction Kit, som nå inkluderer minifigurene Finn og Lando Calrissian! Dette imponerende settet gir ikke bare den legendariske romskipopplevelsen, men også muligheten til å utforske galaksen sammen med to av sagaens mest elskede figurer.

Funksjoner:

Minifigurer av Finn og Lando Calrissian: Fullfør Star Wars-opplevelsen med de inkluderte minifigurene Finn og Lando Calrissian. Ta kontroll over eventyret ditt med Finn, en avgjørende figur i de nyere kapitlene i Star Wars-sagaen, og Lando Calrissian, en sjarmerende figur kjent for sin ferdighet som pilot og eventyrer.

Autentisk Design av tusenårs Falcon: LEGO Thousand Year Falcon imponerer med sin eksakte gjengivelse av det ikoniske romskipet. Fra det doble styreoppsettet til de karakteristiske sensorradarene og bevegelige delene, er denne byggherren en ekte kopi av skipet, som fanger fansens hjerter i flere tiår.

Interaktive elementer: Opplev timevis med moro med de mange interaktive elementene og bevegelige delene i denne konstruksjonen. Utforsk romskipets interiør, løft skrogplatene og sett opp uforglemmelige scener fra Star Wars-sagaen.

Minifigurer: De medfølgende minifigurene er artikulert og klare til bruk. Skap dine egne eventyr eller gjenskap ikoniske øyeblikk fra filmene med disse allsidige og detaljerte minifigurene.

LEGO Thousand Year Falcon med Finn og Lando Calrissian er mer enn bare et byggesett; det er en reise gjennom Star Wars historie som kombinerer legendariske karakterer med det ultimate romskipet. Enten du er en LEGO-entusiast, en Star Wars-fan eller begge deler, vil denne oppbyggingen berike samlingen din og levere utallige timer med kreativ lek. Gjør deg klar til å oppleve Star Wars-galaksens mest ikoniske øyeblikk med LEGO Thousand-Year Falcon!
Loading...