Logg inn
farge: 0008

Lego

Svævende bjerge Station 26 og RDA Samson 75573

1.149 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Gå inn i LEGO Avatar Floating Mountain Station 26 og RDA Samson Set og opplev magien i James Camerons banebrytende film "Avatar" på en helt ny måte. Dette imponerende byggesettet gir liv til Pandoras høyhusverden med nøye utvalgte detaljer og ikoniske elementer fra filmen.

Settet inkluderer en imponerende LEGO-gjengivelse av Floating Mountain Station 26, et viktig RDA-anlegg på Pandora. Bygningen er nøye designet med fine detaljer som fanger den futuristiske arkitekturen og teknologien i ""Avatar"" -universet. Sammen med stasjonen er RDA Samson, et flygende fartøy som spiller en nøkkelrolle i filmen. Denne LEGO-versjonen av Samson har detaljerte rotorblader og karakteristiske RDA-logoer.

Utforsk det majestetiske landskapet i Pandora og gi liv til de actionfylte øyeblikkene i filmen med denne LEGO Avatar-kreasjonen. Bruk fantasien til å gjenoppleve scener fra filmen eller skape helt nye eventyr i det vakkert utformede LEGO-miljøet.

Den vedlagte guiden gir en dypere innsikt i "Avatar" -universet, dets karakterer og historien bak Floating Mountains Station 26 og RDA Samson. Ikke bare er denne LEGO-en en byggeopplevelse, det er også en reise inn i filmverdenen og en mulighet til å utforske Pandora på en helt ny måte.

LEGO Avatar Floating Mountains Station 26 og RDA Samson er ikke bare et imponerende stykke LEGO-konstruksjon; det er også en fantastisk utstilling som vil imponere både ""Avatar"" entusiaster og LEGO samlere. Ta del i Pandoras skjønnhet og handling med dette nøye utformede og kreativt utformede LEGO-settet. Et must for fans av filmen og LEGO-verdenen!
Svævende bjerge Station 26 og RDA Samson 75573
Lego
Svævende bjerge Station 26 og RDA Samson 75573
1.149 NOK
30 dagers returrett
Loading...