Logg inn
farge: 0008

Lego

Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331

999 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Dykk ned i den hektiske verdenen til LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone og gi Sonic og hans ikoniske eventyr liv i LEGO-form. Dette fantastiske settet er skapt av lidenskapelige LEGO- og Sonic-fans, og fanger den legendariske Green Hill Zone i all sin fargerike og spennende prakt.

Settet inneholder en LEGO-gjengivelse av Sonic the Hedgehog, supplert med hans signatur røde sko og supersoniske holdning. Gjenskap den berømte Green Hill Zone-scenen med detaljer som gylne ringer, loop-the-loops og de karakteristiske Badnik-fiendene. Bygningen er nøye designet for å fange den ikoniske stilen til Sonic-spill, og tilbyr en morsom og nostalgisk bygningsopplevelse.

Guiden som følger med settet tar deg med på en reise gjennom Sonic the Hedgehogs historie og introduserer deg til karakterene og scenariene bak Green Hill Zone . Denne LEGO Ideas-kolleksjonen er mer enn bare et byggesett; den hyller en av de mest elskede karakterene i spillverdenen.

Når konstruksjonen er fullført, vil LEGO Ideas Sonic Hedgehog Green Hill Zone ikke bare bli et LEGO-sett; det vil være en festlig utstilling som bringer smil og glede til alle Sonic-fans. Denne fargerike og dynamiske LEGO-gjengivelsen av Sonics univers er også en perfekt gave til både LEGO-entusiaster og Sonic-fans.

Få pulsen opp med LEGO Ideas Sonic Hedgehog Green Hill Zone . Bygg, le og vis frem denne fantastiske LEGO-gjengivelsen av en klassisk spillscene. Et must for alle Sonic-fans som ønsker å feire sin kjærlighet til denne ikoniske LEGO-karakteren!
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
Lego
Sonic the Hedgehog Green Hill Zone 21331
999 NOK
30 dagers returrett
Loading...