Logg inn
farge: Multi

Lego

Singapore 21057

799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Legg ut på en arkitektonisk reise og gjenskap det ikoniske bybildet med LEGO Architecture Singapore Set. Dette imponerende byggesettet fanger essensen av Singapores imponerende skyline og arkitektoniske mesterverk, og er laget for de som elsker å utforske verdens byer i LEGO-form.

Settet inneholder nøye utvalgte LEGO-brikker som lar deg bygge ikoniske landemerker som Marina Bay Sands-hotellet, Gardens by the Bay med de fantastiske supertrærne, den ikoniske Merlion-statuen og mange flere. Hver detalj gjengis nøye for å fange den unike arkitektoniske skjønnheten og karakteren som definerer Singapores urbane landskap.

Den inkluderte guiden introduserer deg til de forskjellige bygningene og deres historiske betydning, noe som gjør denne LEGO-arkitekturen til en pedagogisk opplevelse. Utforsk byens rike kultur og historie mens du samler hvert stykke og lager din egen miniatyrversjon av Singapores livlige byliv.

LEGO Architecture Singapore-settet er ikke bare en flott bygningsopplevelse, det er også en imponerende utstilling. Når dette LEGO-settet er ferdig, vil det bli en iøynefallende funksjon i ethvert hjem eller kontor, noe som gjør det til en perfekt gave for arkitekturentusiaster, reisende eller alle som har en forkjærlighet for denne livlige asiatiske metropolen.

Dykk ned i Singapores unike arkitektoniske verden med LEGO Architecture Singapore-settet. Bygg, utforsk og beundre denne mikroskopiske rekreasjonen av en av Asias mest fascinerende byer. Opplev gleden ved å skape og vise frem din egen LEGO-versjon av Singapores skyline!
Singapore 21057
Lego
Singapore 21057
799 NOK
30 dagers returrett
Loading...