Logg inn
farge: Blå

Sebra

Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, vintage blue

279 NOK
Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, vintage blue
Sebra
Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, vintage blue
279 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Praktisk silikonsampak bestående av to forskjellige fargede blå hakesekker i vintageblå og nordisk blå. Bursekken er formet som Sebras klassiske elefant Fanto.

Fanto er et ikonisk Design fra Sebra, en elefant som feiret sitt 10-årsjubileum i 2020.


Bursekkene har en liten lomme/avfallsskuff for oppsamling av smuler og væske. En utrolig praktisk lomme som tar tak i maten som ikke når munnen din eller blåses ut med en søt liten babylyd.
Bruk hakesekken for den første skjematiske og beskytt barnets klær fra grøt og mose og alt annet som går forbi den lille munnen. Dette gjør startmåltidene litt renere. Når barnet gjør seg klar for familiens mat og ønsker å drikke fra en kopp selv, er samlingslommen også veldig praktisk og vil tillate småbarnsfamilien å gå fra middagsbordet med et barn som bare kan smøres halvt i mat.
Buret slam lukkes i nakken og det er flere justeringshull.

Produktet er laget av silikon av matkvalitet. Produktet er merket med symbolet for glass og gaffel, noe som betyr at produktet oppfyller kravene til materialer som er i kontakt med mat.

Anbefalt alder: 4 måneder+Rengjøring: produktet tåler oppvaskmaskin. Rengjør produktet før første gangs bruk.

For barnets sikkerhet og helse. ADVARSEL! Produktet skal kun brukes under tilsyn av voksne. Kontroller produktet hver gang før bruk. Kast ved første tegn på skade eller slitasje. Kontroller alltid temperaturen på maten før servering.

Sebra er underlagt den danske mat- og matadministrasjonens kontroll, da selskapet selger tallerkener, boller, kopper og bestikk – alle såkalte matkontaktmaterialer.
I dag har Sebra det best mulige danske kvalitetsstempelet i forhold til mattrygghet: den danske veterinær- og matadministrasjonens Elite Smiley. Elite Smiley oppnås kun ved langsiktig overholdelse av europeiske og danske forskrifter for matsikkerhet, noe som testes og kontrolleres ved flere varslede og uanmeldte inspeksjonsbesøk. Hver gang har disse kontrollene vist at Sebra lever opp til reglene. Se siste inspeksjonsrapport her.
Loading...