Logg inn
farge: 0008

Lego

Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951

599 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Få pulsen opp med LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport-settet, som bringer spenningen av dinosaurutforskning og eventyr til LEGO-universet ditt. Dette LEGO-settet er inspirert av Jurassic World-filmene, og er designet for å la deg bygge, utforske og gjenskape spennende øyeblikk fra Jurassic World-universet.

Settet inneholder LEGO kopier av to ikoniske dinosaurer: Pyroraptor og dilofosaurus. Pyroraptor, kjent for sin hastighet og fingerferdighet, og Dilofosaurus, med sine karakteristiske kråkeføtter og den fryktelige kam, er begge designet med realistiske detaljer og bevegelige ledd. Den inkluderte transportvognen er utstyrt med solide vegger, et ratt og plass til de verdifulle dinosaurforskningselementene.

Bygg og utforsk den fantastiske Jurassic World-scenen med det inkluderte miljøet. LEGO-settet inneholder også minifigurer av modige dinosauroppdagelsesreisende, komplett med leteverktøy og utstyr, klare til å oppdage og studere disse forhistoriske skapningene.

Guiden som følger med settet tar deg med på en pedagogisk reise gjennom dinosaurenes verden, og introduserer deg til karakterene, samt de unike egenskapene til Pyroraptor og Dilophosaurus. LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport-settet er ikke bare en byggeopplevelse, det er også en invitasjon til å bli med på Jurassic World-eventyret på din egen LEGO-måte.

Opplev spenningen ved utforsking og transport av dinosaurer med LEGO Jurassic World Pyroraptor og Dilophosaurus Transport. Bygg, spill og utforsk dette fantastiske LEGO-settet som vil appellere til både Jurassic World-fans og LEGO-entusiaster. Et must for de som ønsker å bringe hjem en del av Jurassic World-magien i LEGO-kolleksjonen sin!
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
Lego
Pyroraptor og dilophosaurus transport 76951
599 NOK
30 dagers returrett
Loading...