Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 1 stk

Raz Skincare

Perfect Face Kit - NY

1.145 NOK
Perfect Face Kit - NY
Raz Skincare
Perfect Face Kit - NY
1.145 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Perfekt gaveeske.
Denne nydelige gaveesken består av 4 populære Raz Skincare-produkter her i reisestørrelser som er enkle å bære på farten. Det er også en flott gaveeske hvis du vil prøve produktene før du kjøper dem i full størrelse – eller som en gave til en du er glad i.

Gaveesken består av følgende produkter: Hh 10 ml, A-retionid 5 % 10 ml, Repair Salve 15 ml & Rich Face Cream 15 ml.Hh er et fuktighetsserum sammensatt av hyaluronsyre og peptider som binder fuktighet til Hud din og gjenoppretter den. Arbeidet utføres med elastisitet, kollagen og rynke- og arrvevsreduksjon.

A-retionid 5% er et ansiktsserum som løser opp tilstoppede porer (ormer), behandler solskader, Hud tegn på aldring og hyperpigmentering. Brukes kun når du ikke lenger er ute i solen.

Repair Salvo er en flott salve for både Ansikt og Kropp. Bruk den til alle typer irritasjoner, sår, eksem, tørr/sprukket Hud, tørre Lepper frynsete neglebånd, ammende sår, rød hale hos spedbarn osv.

Rich Face Cream er en beskyttende fuktighetskrem for vanlig eller tørr Hud. Rik bidrar til å bekjempe fuktighetstap, forstørrede porer, urenheter og lignende, og SPF (spf30) beskytter Hud mot solens skadelige stråler.Bruk Hh og Rich i morgenrutinen:
Etter rens Hud: Påfør 3–4 dråper Hh på fingertuppene og fordel over hele ansiktet. Påfør deretter en hasselnøtt-størrelse mengde Rich til Ansikt og hals.

Bruk Hh, A-retionide & Repair Salvo i kveldsrutinen etter at du har renset Hud Påfør 3–4 dråper Hh på fingertuppene og fordel over hele ansiktet. Tøm deretter en pipette med A-retionid i hendene og fordel det over hele ansiktet. Avslutt med å påføre Repair Salvo i ansiktet som nattmaske. Den er veldig fet, men gir Hud rikelig med fuktighet, slik at du våkner med den mykeste Hud!
Loading...