farge: Blå

Patagonia

Patagonia Downdrift Parka, dame

4.730 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Patagonia Downdrift Parka er en retroinspirert parkas for kvinner til urban bruk, men bak det stilige eksteriøret er det en funksjonell vinterjakke med mange Patagonias unike materialer og flotte detaljer.

Patagonia jobber kontinuerlig med å redusere fotavtrykket, og et av fokusområdene er å resirkulere og resirkulere så mye som mulig.

Det ytre materialet til Downdrift er derfor laget av slitesterk NetPlus nylon, laget av resirkulert nylon som kommer fra gamle fiskegarn som selskapet samler inn fra havet og resirkulerer for produksjon av nylon til klesindustrien.

Materialet er holdbart helt vindtett og har fått DWR-behandling som gjør det svært vannavstøtende, slik at jakken også kan håndtere en lett dusj hvis du blir overrasket av dårlig vær i løpet av dagen.

DWR-behandlingen er fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

Downdrift er effektivt isolert med 600 cuin Recycled Down, en blanding av gås og ande dun resirkulert fra kasserte dunprodukter som samles og tømmes for dun som rengjøres og resirkuleres i produksjonen av nye produkter.

I tillegg har Downdrift et mykt og behagelig fôr som gjør det superkomfortabelt når fôret glir mykt over kontorklærne dine og til og med har gode pustende egenskaper hvis pulsen kommer opp litt på turen til og fra jobben.

Naturlig fôret i 100 % resirkulert polyester.

Downdrift er utstyrt med en 2-veis glidelås en detalj du vil elske når du kjører til og fra jobben.

Parkasen har to store punkteringslommer, slik at du kan varme fingrene og ta godt vare på alt du ønsker for en aktiv hverdag. Innerlommen tar godt vare på telefonen og andre verdisaker. I tillegg er Downdrift utstyrt med en effektivt isolert og 2-veis justerbar hette som til og med kan festes med glidelås og enten være hjemme eller bæres i ryggsekken hvis du ikke trenger det umiddelbart.

Legg også merke til de små ekstra detaljene som fleecefôret hakebeskyttelse på enden av glidelåsen, varm og myk mikrofleece i lommene og stormklaffen over glidelåsen som effektivt holder kald vind ute. Kanskje små ting - men det er detaljene som sikrer at du får et superprodukt som er både funksjonelt og superkomfortabelt.

Downdrift er produsert under en Fair Trade-sertifisert produksjon som sikrer at arbeiderne i produksjonen begge får en rettferdig lønn for deres innsats og riktige arbeidsforhold.   

Patagonia Downdrift Parka, dame
Patagonia
Patagonia Downdrift Parka, dame
4.730 NOK
30 dagers returrett
Loading...