Drew Smiths østers: En gastronomisk historie gir leserne et globalt syn på østersen, og sporer sin rolle i matlaging, kunst, litteratur og politikk fra daggry til i dag. Østers har inspirert både kokker, malere og forfattere, har opprettholdt samfunn økonomisk og økologisk, og har ruvet stort i legende og historie. Ved å bruke østers som det sentrale temaet, har Smith organisert boken rundt tidsperioder og geografiske steder, ser på østers innflytelse gjennom fargerike anekdoter, øyeåpnende vitenskapelige fakta og et bredt spekter av visuelle. Boken inneholder også femti oppskrifter, tradisjonelle landretter og moderne eksempler fra noen av de beste restaurantene i verden. Den anerkjente franske kokken Raymond Blanc kaller Oyster et strålende korstog for østersen som viser hvordan mat har formet vår historie, kunst, litteratur, lovgiving, kultur og selvfølgelig kjærlighetsskaping og mat. Ó
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.