Logg inn
farge: 0008

Sebra

Musikuro, mariehøne

369 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Søt musikkuro formet som en marie høne fra Sebras samling Pixie Land – en fortelling om minivæserne pixierne og skogbunnens mange gleder.

Trekk forsiktig i bladet på en vinge av den marie hønen og nyt tonene i Brahms beroligende lullaby.

Musikkklokken er designet med to borrelåsstropper for enkel festing til barnesengen. Selvfølgelig kan den også festes til for eksempel aktivitetsstativet, stellebordet eller andre steder der det kan være nyttig.
En musikkuro kan bidra til å skape en gjenkjennelig og trygg aktivitet i løpet av slingringstiden. En god putteritual, slik at barnet kommer til å sove trygt, og på en god og rolig måte forstår at dagen er over, og det er på tide å sove når tonene fra musikkforstyrrelsen lyder. Musikkforstyrrelsen kan også enkelt tas med deg når du bor andre steder og dermed fortsette å være gjenkjennelig ved å sove tid.

Musikkuroen har en myk, resirkulert polyesterpolstring.

Anbefalt alder: 0+.
Merking: CE, UKCA.
Vaskeinstruksjoner: Tørk av med en klut.

Advarsel. Må ikke brukes i nærheten av åpen flamme.

På temaet Pixie LandPixie Land tar barnet inn i en koselig og nostalgisk fortelling om den lille minivæsner pixierne, som med stor entusiasme beveger seg rundt mellom skogbunnplanter, bærbusker, falne acorns og kastanjer. Naturen og skogens magi skaper plass til å fordype deg i, og med mariehauker, gresshopper og andre kriblekabeldyr, som trofaste hjelpere, samles pixiene i naturens mange gaver. Pixie Land handler om fellesskap og å gi. Det er en verden der det er tid til å la tankene vandre, hvor det er rom for ettertanke, og hvor spenningen ved å finne en moden skog jordbær eller en løve er virkelig essensen av det hele.

Om resirkulert polyesterfyllFylt med 100 % resirkulert polyester fra plastflasker som er samlet inn og rengjort, blir de deretter revet, smeltet på nytt og laget av nye resirkulerte fibre. Plastflaskene får et nytt liv i stedet for bare å ende opp som avfall.
Musikuro, mariehøne
Sebra
Musikuro, mariehøne
369 NOK
30 dagers returrett
Loading...