Logg inn
farge: 0008

Lego

McLaren Formel 1-racerbil 42141

2.199 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Kjenn adrenalinet pumpe og opplev spenningen på racerbanen med LEGO Technic McLaren Formel 1 racerbil. Dette imponerende LEGO-settet er en hyllest til det prestisjetunge McLaren Racing-teamet, og bringer den verdenskjente Formel 1-raceren inn i LEGO-universet med enestående detaljer og teknisk finesse.

Settet inneholder en nøye utformet LEGO-replika av en McLaren Formel 1-racerbil med realistiske funksjoner som aerodynamisk karosseri, arbeidsfjæring, V6-motor med bevegelige stempler og et detaljert førersete. De ikoniske fargene og dekorasjonene som gjenspeiler McLarens autentiske Design, kompletterer opplevelsen av å bringe spenningen fra racerbanen hjem til LEGO-kolleksjonen din.

Byggeprosessen er ikke bare en glede, men også en teknisk utfordring, og den medfølgende guiden vil ta deg med på en grundig reise gjennom McLarens Formel 1-racerbil. Lær om de avanserte teknikkene som brukes i LEGO Technic-designen for å gjenskape dynamikken og ytelsen til den ikoniske racerbilen.

Når konstruksjonen er fullført, vil LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbilen ikke bare være et imponerende LEGO-mesterverk; det vil også være et dynamisk utstillingsobjekt som fanger oppmerksomhet med sin elegante Design og autentiske detaljer. Dette settet er ikke bare for bilentusiaster, men også for LEGO-fans som leter etter en teknisk utfordring og en leken kjøreopplevelse.

Sett deg ned i førersetet og opplev spenningen med Formel 1 med LEGO Technic McLaren Formel 1-racerbil. Bygg, utforsk og utstill denne fantastiske LEGO-replikaen som bringer motorsportens kraft og eleganse til liv på din egen LEGO-racerbane. Et must for alle Formel 1-fans og LEGO-entusiaster som verdsetter teknisk finesse og designpresisjon!
McLaren Formel 1-racerbil 42141
Lego
McLaren Formel 1-racerbil 42141
2.199 NOK
30 dagers returrett
Loading...