Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Green shade
Størrelse: W38 X D38 x H52

Hay

Matin Table Lamp (Magasin)-380-Gree

3.149 NOK
Matin Table Lamp (Magasin)-380-Gree
Hay
Matin Table Lamp (Magasin)-380-Gree
3.149 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser en subtil og elegant belysningsløsning med Hay Matin bordlampe 380. Denne vakkert designede bordlampen gir en perfekt kombinasjon av form og funksjon i hjemmet ditt, og med dimensjonene W38 x D38 x H52 vil den være et særegent tillegg til ethvert rom.

Matin bordlampe 380 er preget av sin enkle, men raffinerte Design. Med en bredde og dybde på 38 cm og en høyde på 52 cm, er denne lampen perfekt dimensjonert for å legge til lys og eleganse uten å dominere rommet.

Lampens struktur er laget med fokus på detaljer, og den organiske formen gir et mykt og innbydende utseende. Den klare glassdiffusoren skaper et mykt og behagelig lys som sprer seg jevnt, og skaper en atmosfære av varme og komfort.

Matin Table Lamp 380 er ikke bare en lyskilde, men også et kunstnerisk element. Den elegante metallrammen, tilgjengelig i forskjellige farger, gir interiøret et snev av modernitet og individualitet.

Med sin kompakte størrelse passer Matin bordlampe 380 perfekt på sidebord, skrivebord eller nattbord. Kombinasjonen av materialer av høy kvalitet og elegant Design gjør denne lampen til et tidløst plagg som vil lyse opp hjemmet ditt med stil og raffinement.
Loading...