farge: Yellow shade
Størrelse: W30 X D30 x H38

Hay

Matin Table Lamp (Magasin)-300-Yell

2.799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Matin Table Lamp 300 forener enkel eleganse med moderne designelementer og er skapt med fokus på både estetikk og funksjonalitet. Med dimensjonene W30 x D30 x H38 er denne bordlampen egnet for å lyse opp og forbedre ethvert rom i hjemmet ditt.

Design av lampen er preget av en slank og sylindrisk base med dimensjonene W30 x D30, som gir en solid struktur og legger til en moderne estetikk. Den sylindriske skjermen, med en høyde på 38 cm, skaper en myk og diffus belysning som sprer seg jevnt og skaper en innbydende atmosfære.

Matin Table Lamp 300 er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og langvarig bruk. Den rene formen og minimalistiske Design engjør lampen allsidig og egnet for et bredt spekter av interiørstiler.

Den kompakte størrelsen gjør den ideell som en nattbordlampe, et dekorativt element i stuen eller som en komfortabel lyskilde på et sidebord. Det enkle utseendet og det myke lyset gjør Matin Table Lamp 300 til et tidløst og elegant tilbehør for hjemmet ditt.

Ikke bare er Hay Matin Table Lamp 300 en lyskilde, den er også et kunstnerisk tillegg til innredningen, og kombinerer moderne designprinsipper med en komfortabel belysningsopplevelse.
Matin Table Lamp (Magasin)-300-Yell
Hay
Matin Table Lamp (Magasin)-300-Yell
2.799 NOK
30 dagers returrett
Loading...