SALG
Opptil 50% på en masse til boligen fra bl.a. Secto, KitchenAid, Le Creuset m.fl
farge: Green shade
Størrelse: W30 X D30 x H38

Hay

Matin Table Lamp (Magasin)-300-Gree

2.799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Matin Table Lamp 300 kombinerer enkel eleganse med moderne designelementer, og dimensjonene til W30 x D30 x H38 gjør den til det perfekte lyselementet for et bredt spekter av interiørstiler.

Denne bordlampen er et mesterverk av form og funksjon. Med en Pudder/Foundation og firkantet base med dimensjonene W30 x D30, tilbyr den stabilitet og en moderne estetikk. Den langstrakte, sylindriske skjermen skaper et elegant og mykt lys som sprer seg jevnt og skaper en behagelig atmosfære i ethvert rom.

Matin Table Lamp 300 er laget av materialer av høy kvalitet, noe som garanterer holdbarhet og langvarig bruk. Den rene og enkle formen kombinert med en myk fargetone gir lampen et subtilt og raffinert utseende.

Størrelsen på lampen gjør den egnet som en nattbordslampe, et dekorativt element i stuen eller som et atmosfærisk lys i et hjørne av hjemmet ditt. Den allsidige størrelsen og elegante Design engjør Matin bordlampe 300 til et tidløst tilbehør som passer sømløst inn i ethvert interiør.

Opplev skjønnheten i subtil belysning og moderne Design med Hay Matin bordlampe 300. Denne lampen vil gi hjemmet ditt en atmosfære av eleganse og stil.
Matin Table Lamp (Magasin)-300-Gree
Hay
Matin Table Lamp (Magasin)-300-Gree
2.799 NOK
30 dagers returrett

Skynd deg!

Disse tilbudene avsluttes snart!Loading...