En enkel guide til koreansk matlaging, ved å blande og matche syv essensielle ingredienser, sammen med noen enkle å finne tillegg.
Koreanske ingredienser som kimchi, gochujang og sesamolje er allestedsnærværende på kjøkken over hele verden og fortsetter å vokse i popularitet. Men koreansk mat har et rykte for å være langvind og full av vanskelige ingredienser.
Koreansk Made Easy fordriver denne myten, og viser hvordan bare syv grunnleggende butikk-skap nødvendigheter er nødvendig for å gjenskape smaker som utgjør kjøkkenet: Gochujang, Doenjang, Ganjang (soyasaus), ris, sesamolje, fiskesaus, Gochugaru, som sammen med bare noen få ekstra ingredienser som finnes i supermarkeder, utgjør alle rettene i boken. Seji fremhever også ingrediensbytter hele veien.
Kapitlene inkluderer Kimchi, småretter/banchan, ris og nudler, supper og stuinger, nudler og ris, koreansk grillmat, gatemat i Seoul-stil, koreansk tapas og vrir, Sejis sausremiks og Sweet & Soju. Omtrent 80 oppskrifter vil inkludere klassikere som Bibimbap, Japchae og Beef Bulgogi, mer moderne retter som Gochujang Sausage Spaghetti, 3 måter å oppdatere Ramyeon (koreanske pakkenudler) og 3 måter å lage koreansk stekt kylling, samt deilige sojubaserte cocktailer, som inkluderer en Watermelon Soju Punch.
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.