Logg inn
farge: Brun

Sebra

Høvlebænk

1.695 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Superkul junior trebås med justerbar høyde ben for å vokse arbeidsbenken med barnet.


Støvelen er utstyrt med to skrustikker - en foran og en i siden, og en åpen hylle nederst som tillater verktøylagring. I tillegg har arbeidsbenken ekstra lagringsplass fra topplaten. Barnet vil ha god mulighet til å teste sine ferdigheter, om de skal bygges, utskårnes eller repareres. En gårdsplass med garanti for mange timer med moro.

La leketøyet arve når barnet ditt vokser fra det.

Advarsler.
Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler. Fare for kvelning.
Skal brukes under direkte tilsyn av en voksen.

Anbefalt alder: 3+.
Merking: CE. UKCA.
Rengjøring: Tørk av med en fuktig klut.

InstruksjonDette produktet inneholder små deler som skal holdes unna små barn, 0–2 år gamle.
Junior-støvelbenken er et leketøy egnet for innendørs bruk. Støvelen kan brukes fra 3 år til ca 7 år. Sørg alltid for at benken er satt til å matche barnets høyde. Dette gir barnet en bedre arbeidsstilling.

Lær barnet om riktig og sikker bruk, slik at barnet forstår at de kan få fingrene klemt i skrustikkene, for eksempel. Lær også barnet ditt at ikke alle materialer eller produkter er egnet for Fast i en skrustikke.

Over tid vil merker / riper vises i benken når barnet utfolder seg, skruer, hammere og sager. Se dette som en naturlig del og konsekvens av lek.

MonteringProduktet leveres umontert, men monteres enkelt ved å følge de tilhørende monteringsinstruksjonene. Følg monteringsinstruksjonene og informer deg selv om de ulike innstillingsalternativene før du starter monteringen.

Produktet må monteres av en voksen.
Høvlebænk
Sebra
Høvlebænk
1.695 NOK
30 dagers returrett
Loading...