Logg inn
farge: Lyserød

Sebra

Hæklet rangle på træring, Fanto, blossom pink

259 NOK
Hæklet rangle på træring, Fanto, blossom pink
Sebra
Hæklet rangle på træring, Fanto, blossom pink
259 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Håndheklet rattle formet som Sebras klassiske elefant, Fanto.
Siden dette produktet er håndheklet, er hvert produkt unikt, og derfor er det også variasjoner i uttrykket. Motivet er laget av økologisk bomull og fylt med resirkulert polyester.

Fanto er et ikonisk Design fra Sebra, en elefant som feiret sitt 10-årsjubileum i 2020.


Den søte elefanten kommer i den nydelige fargen ""blossom pink"". Innvendig har babyen rattle en komfortabel klokke som lager lyd når rattle er rystet. Fanto er festet til en trering som er halvt dekket av heklematerialet, så det ser ut som elefantens Kropp

Treringen gjør det enkelt for barnet å holde rattle i hånden. Ranglen er fylt med myk resirkulert polyester. Rastelen er designet i Danmark, og den heklede delen er håndlaget, og derfor er hver rattle unik og har sin egen sjarm.

Fanto er en edel, lojal og støttende venn - alltid rett bak, over, under eller ved siden av din lille klump av gull. Elefanten elsker en god tur. Å lytte til og spille musikk er også noe som gjør elefanten glad.

En flott gaveide til babyshow, babydåp eller første fødselsbesøk.

Anbefalt alder 0+.
Merking: CE. UKCA.
Instruksjoner for vasking: Tørk av med en klut / vask for hånd.

Advarsel. Må ikke brukes i nærheten av åpen flamme.

Om økologisk bomullGarnet i dette produktet er laget av økologisk bomull – et valg som er laget for å redusere produktets miljømessige fotavtrykk. Mange av miljøpåvirkningene som kan knyttes til bomullsproduksjon, kan reduseres eller elimineres ved å dyrke økologisk bomull.

Om resirkulert polyesterfyllFylt med 100 % resirkulert polyester fra plastflasker som er samlet inn og rengjort, blir de deretter revet, smeltet på nytt og laget av nye resirkulerte fibre. Plastflaskene får et nytt liv i stedet for bare å ende opp som avfall.
Loading...