Logg inn
farge: 0008

Lego

Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949

1.699 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Tre inn i en verden av spenning og eventyr med LEGO Jurassic World Giganotosaurus og Therizinosaurus Attack Set. Laget i samarbeid med Jurassic World, bringer dette fantastiske LEGO-settet ikoniske dinosaurer, Giganotosaurus og Therizinosaurus, til liv i en verden av fantasifull bygning og lek.

Settet inneholder LEGO kopier av to imponerende dinosaurer kjent for sitt skremmende utseende og storslåtte størrelse. Giganotosaurus, en kjøttetende jeger, er utstyrt med skarpe tenner, kraftig hale og bevegelige lemmer, mens Therizinosaurus, en planteeter med lange klør, imponerer med sin karakteristiske kroppsform og potente angrepsmekanismer.

Bygg en realistisk og spennende scene fra Jurassic World med det inkluderte miljøet. LEGO-settet inneholder også minifigurer av modige dinosauroppdagelsesreisende, utstyrt med oppdagelsesverktøy og kamera, klare til å dokumentere og undersøke denne episke dinosaurscenen.

Guiden som følger med settet tar deg med på en informativ reise gjennom dinosaurenes fascinerende verden. Få et innblikk i egenskapene, oppførselen og rollen til Giganotosaurus og Therizinosaurus i Jurassic World universet.

LEGO Jurassic World Giganotosaurus og Therizinosaurus Attack Set er ikke bare en byggeopplevelse; det er også en mulighet til å bringe hjem Jurassic World-eventyret. Skap dine egne spennende scener, utforsk dinosaurenes verden og la fantasien fly fritt med dette fantastiske LEGO-settet. Et perfekt valg for alle Jurassic World-fans og LEGO-entusiaster som ønsker å bringe den forhistoriske magien til liv!
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
Lego
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
1.699 NOK
30 dagers returrett
Loading...