Logg inn
farge: 0008

Lego

Frihedsgudinden 21042

1.249 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Legg ut på en episk reise til New York Citys skyline med LEGO Architecture Statue of Liberty-settet. Dette mesterverket av LEGO-Design fanger den ikoniske frihetsskulpturen i all sin strålende prakt, og hyller frihet, håp og amerikansk kultur.

Settet inneholder en nøye utvalgt samling av LEGO-brikker som lar deg gjenskape Frihetsgudinnen ned til minste detalj. Den strålende fakkel, majestetiske kronen og den klassiske antikke kobberfinishen er nøye designet for å fange essensen av dette verdenskjente landemerket. Lag din egen versjon av Liberty Island og innlemme den fantastiske skulpturen i din LEGO Architecture-kolleksjon.

Den medfølgende guiden tar deg med på en reise gjennom Frihetsgudinnens historie og hennes symbolske betydning for Amerika og verden. Fra hennes engasjement i 1886 som en gave fra Frankrike til hennes nåværende status som et symbol på frihet og demokrati, vil du oppdage historien bak dette arkitektoniske mesterverket.

Når LEGO Architecture Statue of Liberty er ferdig, blir den ikke bare et imponerende stykke LEGO kunst, men også en stolt representasjon av frihet og ånd. Dette LEGO-settet er en unik og meningsfull utstilling som bringer et snev av New York-magi til hjemmet eller kontoret ditt.

Gi LEGO-kolleksjonen et ikonisk preg med LEGO Architecture Statue of Liberty. Bygg, lær og vis dette symbolet på frihet og håp, og la det minne deg om kraften i lyset av frihet. Et uforglemmelig LEGO-sett som feirer en av verdens mest berømte og inspirerende statuer!
Frihedsgudinden 21042
Lego
Frihedsgudinden 21042
1.249 NOK
30 dagers returrett
Loading...