Logg inn
farge: Blå

bObles

Fish

1.019 NOK
Fish
bObles
Fish
1.019 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
bObles Fish kommer i to størrelser, og både separat og sammen gir de et hav av motoriske spillalternativer. bObles little Fish er babyens første stol når den lille begynner å speile seg i større søsken eller foreldre, og den har en fantastisk størrelse å rulle med. For baby kan baller være vanskelig å fange, mens bObles lille fisk er lett å fange og dermed den vakreste lekekameraten i barsel.

Tommelen vil elske friheten som følger med liten fisk. Det lette EVA-Skum gjør det enkelt for små barn å transportere fisk rundt og bruke den som alt fra stepping stones til seteheiser på voksenstoler.

Gjør toaletttrening til en lek ved å bruke både store og små bObles Fish som en trapp, det sklisikre materialet gjør det enkelt for barnet å gå på toalettet, den søte fisken smiler på den lille toalettaspiranten, og det stilige og ikoniske Design etdekorerer badet. Og i alle andre rom i huset.bObles tumbler møbler i Marble Nature farger er et vakkert og multifunksjonelt tillegg til hjemmet ditt. Inspirert av naturelementene smelter de varme marmorfargene inn i interiøret og gir både lekne og dempede uttrykk til glede for både barn og foreldre.

Akkurat som bObles andre møbler, er Marble Nature-serien laget av Fast EVA-Skum med en myk rester som inviterer til lek, fantasi og motorisk uttrykk for baby, småbarn og barn. Samtidig fungerer de bra som interiør for hele hjemmet.
Loading...