farge: Sort

Lego

Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129

3.499 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Gjør deg klar til å erobre det ukjente med LEGO Technic Remote firehjulstrekkeren Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck. Dette ekstraordinære LEGO-settet bringer den robuste kraften og overlegne offroad-kraften til den ikoniske Mercedes-Benz Zetros til ditt eget fjerntliggende LEGO-univers.

Settet gir en detaljert LEGO-gjengivelse av Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck, komplett med fire uavhengige fjæringer, store terrengdekk og en realistisk førerhytte. Den fjernstyrte funksjonen gir deg full kontroll over kjøretøyet, slik at du kan navigere i utfordrende terreng og imponere med imponerende terrengmanøvrer.

Den medfølgende fjernkontrollen gir deg presis styring og hastighetskontroll, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen og takle ulike terrengforhold. Opplev spenningen ved å kjøre din egen fjernstyrte Mercedes-Benz Zetros og utfordre dine kjøreferdigheter i en rekke terrengscenarioer.

Guiden som følger med i settet tar deg med på en oppdagelsesreise gjennom de unike funksjonene til Mercedes-Benz Zetros og den tekniske kompleksiteten til LEGO Technic-designet. Lær om de avanserte tekniske prinsippene som gjør dette eksterne kjøretøyet til et teknisk mesterverk.

LEGO Technic Remote Fire Driven Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck er ikke bare en bygningsopplevelse; det er en invitasjon til å utforske, kontrollere og dominere det røffe terrenget med stil. Ta kontroll med denne imponerende off-road, fjernstyrte lastebilen som vil appellere til både bilentusiaster og LEGO-fans som ønsker å kombinere ingeniørkunst og spille på en unik måte. Et must for deg som er ute etter den ultimate fjernkontrollen og LEGO kjøreglede!
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
Lego
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
3.499 NOK
30 dagers returrett
Loading...