Logg inn
farge: 0008

Lego

Eventyr med Peach - Startbane 71403

799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser barn til det interaktive LEGO® Super Mario™-universet med Peach Adventure Set (71403). Den inneholder en LEGO Peach™-figur som gir umiddelbare og uttrykksfulle svar via en LCD-skjerm og høyttaler. LEGO Peach kan kobles til LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (ekstra tegn ikke inkludert) via Bluetooth for å tjene bonusmynter for teamarbeid.

Frukt og moroHa det gøy med gaveutfordringer og send lavaboblen for å banke Lemmy ned fra et tårn. Tjen digitale mynter ved å hjelpe LEGO Peach med å prøve ut svingen og gjennom samhandlinger med Yellow Toad. Den flytende ? blokken tilbyr også belønninger. Den røde frukten i dette lekesettet kan "spises" av LEGO Peach, utløse glade reaksjoner og tjene ekstra mynter. Det kan også gis i gave til Yellow Toad eller en annen interaktiv figur (ikke inkludert). Finn konstruksjonsinstruksjoner i LEGO Super Mario-appen.

Ubegrenset kreativitetMed LEGO Super Mario rullebaner og utvidelsessett for kolleksjon kan fans utvide, gjenoppbygge og lage unike kurs.
Eventyr med Peach - Startbane 71403
Lego
Eventyr med Peach - Startbane 71403
799 NOK
30 dagers returrett
Loading...