Logg inn
farge: 0008

Lego

Eventyr med Mario -Startbane 71360

799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Barn kan slå seg sammen med sin favorittkarakter i det virkelige liv med dette LEGO® Super Mario™ Adventure med Mario – rullebanen (71360). Settet inkluderer en LEGO Mario™-figur som gir umiddelbare og uttrykksfulle svar via LCD-skjermene og høyttaleren. Spillere kan tjene virtuelle mynter ved å flytte LEGO Mario fra startrøret til målposten via snu- og skyplattformer, blokkeringen og superkampen mot lekefigurene Goomba og Bowser Jr. Flytt blokkene for å opprette nye kurs du kan mestre.

Utvidet spillDen gratis LEGO Super Mario-appen kan gi en utvidet lekeopplevelse med denne leketøysgaven til barn. Det inkluderer zoom og drei verktøy for å gjøre byggeprosessen enklere, foreslår andre kreative måter å bygge og spille på, og er et trygt forum for å dele ideer med venner.

Mario uten begrensninger!
LEGO Super Mario-sett er perfekt for uavhengige spill- eller gruppekonkurranser, og tar hele familiens favorittkarakter inn i den virkelige verden. Dette startsporet og utvidelsessettene gir ubegrensede utfordringer og styrker problemløsende evner.
Eventyr med Mario -Startbane 71360
Lego
Eventyr med Mario -Startbane 71360
799 NOK
30 dagers returrett
Loading...