Logg inn
farge: Grey
Størrelse: One Size

Easygrow

Easygrow Favn Carry Cot

1.649 NOK
Easygrow Favn Carry Cot
Easygrow
Easygrow Favn Carry Cot
1.649 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Løft, babyvott og lek teppe i ett.
Babynest og lift møtes i Easygrow Favn, som til og med kan konverteres til leketeppe. Enkel å bære på farten, heisen gjør det enkelt å flytte barnet uten å forstyrre søvnen. Favn har en 70 cm lie-flat dimensjon, som er lengre enn lignende modeller, men passer perfekt i de fleste barnevogner på markedet, inkludert mindre kombibiler.

Godkjent for å sove i
De høye sidene av Favn er laget av et fint og praktisk luftnett, et unikt materiale som er svært pustende. Løftet er sikkerhetstestet i henhold til EN1466: 2014 + AC: 2015, slik at babyen kan sove trygt der om natten også. Sidene er lett lagt ned med to klips på hver side, og vupti for et leketeppe på farten. Leketøysstangen fra Easygrow kan festes direkte til Favn.

Perfekt match med kjørebag

En kjørebag kan brukes sammen med Favn, slik at babyen føles fin og komfortabel mens den er beskyttet mot elementene. Easygrow Ferd-kjørebagen er en perfekt match for Favn, da den kan brukes til nyfødte og kan brukes i en babybil og bilsete i tillegg til Favn. Fade er impregnert med den miljøvennlige Bionic Finish ECO, som gjør heisen både vind- og vannavvisende.

Det lengste liggende målet i markedet
Fade kan åpnes nederst og justeres etter hvert som barnet vokser. Løftemadrassen måler 70 cm, som er lengre enn lignende modeller på markedet. Til tross for det lange liggende flate målet, passer den multifunksjonelle heisen inn i de fleste barnevogner også de små vognene som Bugaboo, Naturkind LUX, tvillingbiler etc. På innsiden er Favn dekket med myk GOTS-sertifisert bomull.

Kombiner Faven med andre Easygrow-produkter
Easygrow Air Inlay passer perfekt i Favn. Puten er lett å ta ut og vaske hvis babyen svetter eller mindre ulykker oppstår. Air Inlayet er også ekstra luftig og fungerer bra om sommeren for å holde det kjøligere hos babyen. Easygrow Lambskin kan også brukes i Favn, for å skape et varmt og godt miljø i heisen.

Verdt å vite:
FAVN er testet i henhold til EN1466 og er godkjent for inntil 9 kg, men med det lange liggende målet har det vært spørsmål om den kan brukes i flere kilo.
Derfor har EasyGrow hatt en ekstra test på Intertek på 15 kg og 20 kg. Testen som ble utført var en såkalt «statisk belastningstest» utført av Intertek. Dette betyr at FAVN tåler og har blitt testet opp til 20 kg. Godkjenning i henhold til EN1466 er fortsatt bare 9 kg.
Loading...