Logg inn
farge: 0008

Sebra

Drikkedunk, Pixie Land

139 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Gjennomsiktig barnedrikkeflaske med illustrasjoner fra Sebras tema Pixie Land - en fortelling om minivæserne pixierne og skogbunnens mange gleder.
Match drikkeflasken med lunsjboksen, som også tilhører Pixie Land-kolleksjonen.


Denne drikkeflasken for barn er perfekt som en vannflaske for skole, barnehage og sport når tørsten rammer. Det avtakbare lokket er i full farge og flasken er gjennomsiktig med illustrasjoner av Pixie-folkene som holder hverandre i hendene. Drikkeflasketuten kan trekkes ut og flasken kan inneholde opptil 425 ml væske. Vær oppmerksom på at barnet ditt ikke biter tuten.

Anbefalt alder: 4 måneder+Rengjøring: produktet kan vaskes i oppvaskmaskin – maks. 65 grader i den øvre kurven. Rengjør produktet før første gangs bruk.

Produktet tåler frysing.

Produktet er BPA-fritt.

For barnets sikkerhet og helse. ADVARSEL! Produktet skal kun brukes under tilsyn av voksne. Kontroller produktet hver gang før bruk. Kast ved første tegn på skade eller slitasje. Kontroller alltid temperaturen på væsken/maten før servering.

Produktet er merket med symbolet for glass og gaffel, noe som betyr at produktet oppfyller kravene til materialer som er i kontakt med mat.

Sebra er underlagt den danske mat- og matadministrasjonens kontroll, da selskapet selger tallerkener, boller, kopper og bestikk – alle såkalte matkontaktmaterialer. I dag har Sebra det best mulige danske kvalitetsstempelet i forhold til matsikkerhet.

På temaet Pixie LandPixie Land, tar barnet inn i en koselig og nostalgisk fortelling om den lille minivæsner Pixierne, som med stor entusiasme beveger seg mellom skogbunnplanter, bærbusker, falt acorns og kastanjer. Naturen og skogens magi skaper plass til å fordype deg i, og med mariehauker, gresshopper og andre dyr som er troverdige, som trofaste hjelpere, samles pixiene i naturens mange gaver. Pixie Land handler om fellesskap og å gi. Det er en verden der det er tid til å la tankene vandre, hvor det er rom for ettertanke, og hvor spenningen ved å finne et modent skogjordbær eller en løve er virkelig essensen av det hele.
Drikkedunk, Pixie Land
Sebra
Drikkedunk, Pixie Land
139 NOK
30 dagers returrett
Loading...