Logg inn
farge: Blå

Devold

Devold Norang trøje, dame

1.160 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Devold Norang er en deilig langermet t-skjorte som er en del av Devolds Lifestyle-kolleksjon. Den er utviklet tidligere og har samme glede av merinoullens gode egenskaper for en aktiv hverdag som du har for et aktivt friluftsliv. 

Livsstilskolleksjonen er derfor laget av temperaturregulerende merinoull og ekstra vekt er lagt på Design detaljeneslik at produktene fremstår med et urbant utseende som gjør dem til et godt valg om du skal på studiokontoret eller henger på din lokale kafé etter en tur i treningsstudioet

Norang er en fin langermet t-skjorte for kvinner. Den er laget av 100 % merinoull som puster og regulerer temperaturen etter behov. Norang er derfor komfortabel og et godt valg for både kalde morgener om våren og varme sommerdager. 

I motsetning til bomull er merinoull ideell for aktiv bruk, siden ullen både puster og beholder sine isolerende egenskaper når den er fuktig. Derfor starter du ikke dagen i en kald og klam t-skjorte etter å ha syklet til jobb eller studere og fått pulsen opp og svettet på pannen. 

Siden ullen er naturlig antibakteriell, unngår du også at t-skjorten din lukter ubehagelig fra svette etter noen gangers bruk. Faktisk kan du ofte bare tørke og lufte ullproduktene dine, og de vil lukte friskt igjen og være klare til bruk. Den er både enklere og mer miljøvennlig enn vaskemaskinen, og gjør merinoullprodukter glimrende for både hverdagsbruk og reisebruk.

Norang er i et godt passform avslappet snitt for kvinner og passer fint med både jeans og shorts.

Alt i alt er Norang et supervalg som en ekstra komfortabel langermet t-skjorte for bruk i sommermånedene, der den både holder stilen og sikrer deg en behagelig temperatur verken for varm eller kald. 

Devold Norang trøje, dame
Devold
Devold Norang trøje, dame
1.160 NOK
30 dagers returrett
Loading...