Logg inn
farge: Hvid & multi

Lego

Den store pyramide i Giza 21058

1.699 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Forbered deg på en reise gjennom tid og rom med LEGO Architecture The Great Pyramid i Giza Set. Bygget for å fange det majestetiske og tidløse underet i de store pyramidene i Egypt, er dette imponerende byggesettet det ideelle valget for alle som ønsker å bringe en del av verdenshistorien inn i sine hjem.

Settet inneholder en nøye utvalgt samling av LEGO-stykker som lar deg gjenskape den store pyramiden i Giza ned til minste detalj. Fra de imponerende trinnene til det ikoniske tipset, er hvert stykke designet for å fange essensen av dette UNESCO-verdensarvstedet og en av verdens syv underverk.

Den inkluderte guiden tar deg gjennom den fascinerende historien til pyramiden og den gamle egyptiske kulturen, noe som gjør denne LEGO-arkitekturen både pedagogisk og inspirerende. Oppdag hemmelighetene bak å bygge pyramidene og få et unikt innblikk i et av menneskehetens mest monumentale prosjekter.

Når LEGO Architecture er ferdig, vil den store pyramiden i Giza ikke bare være et imponerende stykke LEGO kunst, men også en elegant og mystisk utstilling. Dette LEGO-settet gir en følelse av ærefrykt og historie til ethvert hjem eller kontor, og er den perfekte gaven til arkeologi-, historie- og LEGO-konstruksjonsentusiaster.

Reis tilbake i tid og bygg din egen miniatyrversjon av et av verdens mest fantastiske monumenter med LEGO Architecture The Great Pyramid i Giza. Utforsk fortiden, bygg og utstill dette ikoniske mesterverket og la det gjøre et varig inntrykk i LEGO-kolleksjonen din. Et monumentalt stykke LEGO historie!
Den store pyramide i Giza 21058
Lego
Den store pyramide i Giza 21058
1.699 NOK
30 dagers returrett
Loading...