SLUTTER I DAG
Kjøp 2 og få 20% på mye solkrem, selvbruner & aftersun
Størrelse: 150 ML

Origins

Clear Improvement Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser

259 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Clear Improvement Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser er en gel-til-skum-rens som effektivt fjerner overskudd av talg, forurensning og makeup som tetter porene, og etterlater huden din frisk og ren med en mindre synlig glød og mindre synlige porer. Denne rensen, beriket med bambuskull og salisylsyre, forbedrer hudens klarhet og frisker opp sansene med en forfriskende duft av mynte.

Det gjør produktet:
Hjelper til med å rense porene etter bare én vask* og forbedrer synligheten av porene på bare én uke.**

*Klinisk testet på 24 kvinner umiddelbart etter påføring av produktet.
**Klinisk testet på 24 kvinner etter bruk av produktet i 1 uke.

Origins kombinerer kraftfulle ingredienser fra planter og jord, sammen med gunstige syntetiske stoffer, for å skape rene, pleiende produkter som transformerer huden din.

Siden 1990 har Origins dedikert seg til å ivareta både din huds velvære og vår planet. Deres reise mot bærekraft begynner med nøye utvalgte ingredienser, fortsetter gjennom omtanke i emballasjedesignet og skinner gjennom i deres bevisste produksjonsmetoder. Hver gang du velger Origins, støtter du deres vedvarende skogplantingsinitiativer som hjelper til med å gjenopprette og bevare våre økosystemer.

Origins' produkter er skapt uten animalske ingredienser (med unntak av cruelty-free honning og bivoks) og er beriket med vegetabilske formler som skjemmer bort huden din og vår planet. Masser inn i fuktig hud morgen og kveld, unngå øynene, inntil gelen skummer. Skyll og klapp huden tørr.
Clear Improvement Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser
Origins
Clear Improvement Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser
259 NOK
30 dagers returrett
Loading...