En utmerket, oppmuntrende introduksjon til fransk hjemmelaging av en forfatter som kombinerer de beste kulinariske kvalitetene til galliske versjoner av Irma Rombauer og Fannie Farmer, med bare en dash av Ratatouilles elskede Chef Gusteau. ' Bibliotekjournal, Starred Review
En fantastisk samling av de aller beste franske oppskriftene fra den fremste autoriteten på hjemmelaget mat i Frankrike
Den berømte matforfatteren Ginette Mathiot, forfatter av Je sais cuisiner (den bestselgende hjemmelagingsboken i Frankrike i over 90 år), lærte tre generasjoner franske familier hvordan de skulle lage mat.
I denne elegante klut-dekket nye samlingen av velprøvde tilgjengelige oppskrifter, komplett med to bånd markører, har mer enn 170 av de fineste franske retter blitt valgt fra hennes verk, for eksempel den ikoniske Onion Soup Gratin, Dauphinois Potatoes, samt regionale retter, inkludert Beef bourguignon fra Bourgogne og Ratatouille fra Provence, og ikoniske stifter som Vol-au-vent, Eggs i meurette saus, Vichy gulrøtter, Stuffed østers, Crème brûlée, Pears i vin og Tarte Tatin.
Med nydelig, nylig bestilt fotografering, en introduksjon av matskribent Keda Black, og et fascinerende forord av den adopterte parisiske bakverkskokken, kokken og forfatteren David Lebovitz, er klassiske franske oppskrifter den ultimate guiden for alle hjemmekokker om hvordan du tilbereder det mest autentiske og deilige franske kjøkkenet på fransk måte
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.