Logg inn
farge: 0008

Lego

BMW M 1000 RR 42130

2.699 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Gjør deg klar til å oppleve den magiske hastigheten og presisjonen med LEGO Technic BMW M 1000 RR. Dette imponerende byggesettet er en perfekt miniatyrrepresentasjon av den banebrytende BMW motorsykkelen, kjent for sin avanserte teknologi, aerodynamisk Design og uovertruffen racerbaneytelse. Tre inn i den spennende verdenen av motorsykler og bygg din egen LEGO Technic-versjon av BMW M 1000 RR.

Funksjoner:

Autentisk Design: LEGO Technic BMW M 1000 RR er nøye designet for å fange essensen av den virkelige motorsykkelen. Fra sine karakteristiske blå og hvite farger til sine aerodynamiske linjer og detaljerte komponenter, hyller dette byggesettet BMWs banebrytende Design.

Full motorisering: Opplev kraften og presisjonen til LEGO Technics avanserte motorfunksjoner som gir liv til BMW M 1000 RR. De bevegelige delene på motorsykkelen, inkludert fjæringssystemet og styret, gir en realistisk og dynamisk opplevelse.

Fjæringssystem: LEGO Technic BMW M 1000 RR er utstyrt med et imponerende fjæringssystem som etterligner den virkelige motorsykkelens evne til å takle ujevne overflater. Dette gir en autentisk kjøreopplevelse når du manøvrerer din LEGO motorsykkel.

Bevegelig kontrollsystem: Ta kontroll over LEGO BMW M 1000 RR med det funksjonelle styresystemet. Drei forsiktig styret for å manøvrere gjennom svinger og skape en dynamisk kjøreopplevelse på LEGO-racerbanen.

Utmerkede detaljer: Fra dekorative klistremerker til de minste tekniske detaljene, gjenspeiler dette LEGO Technic-settet BMWs forpliktelse til perfeksjon. Hvert lite element er nøye designet for å gi en ekte kopi av den virkelige motorsykkelen.

Skala og proporsjoner: LEGO Technic BMW M 1000 RR lar deg bygge en imponerende skalamodell av denne fantastiske motorsykkelen. Den passer perfekt inn i samlingen din av teknisk inspirerte LEGO-sett.

Sitt i førersetet og føl vinden når du bygger LEGO Technic BMW M 1000 RR. Dette byggesettet er ikke bare en modell; det er en hyllest til innovasjonen bak BMWs motorsykkeldesign og en invitasjon til å oppleve den ekte LEGO kjøreopplevelsen.
BMW M 1000 RR 42130
Lego
BMW M 1000 RR 42130
2.699 NOK
30 dagers returrett
Loading...