MEDLEMSDAGER
20% på mengder av nyheter!
farge: Rød

Asivik

ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle

3.910 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Asivik Storm4 skalljakke er optimalisert for passform og hettekonstruksjon. Den grunnleggende funksjonen til en solid og funksjonell 3-lags skalljakke som holder deg tørr på alle slags eventyr er i utgangspunktet den samme som den fungerer og er PFC-fri!

Den optimaliserte passformen gir deg god bevegelsesfrihet, enten du er på sommertur i norske fjellsykler for å jobbe deg gjennom cloudbursts eller utfordre alpinbakkene.

Det er god plass under jakken for en tettsittende fleece som Asivik Speed eller Polar hvis du trenger ekstra isolasjon for kalde dager.

Gode materialer:
Asivik Storm4 har en slitesterk overflate vevd av 160 og 100 denier nylontråder som gir deg en slitesterk jakke i mange år. Jakken er utstyrt med et PFC-fritt Sympatex-membran som er 100% vanntett og har en pusteevne som holder deg fri for klam ryggseksjoner og trykkokerfølelsen under aktivitet. Faktisk puster denne jakken enda bedre jo mer du får pulsen opp!

Du vil oppleve betydelig bedre komfort når du skurrer på sykkelen, kutter svingene i bakkene eller går over blockfield uansett vær! Du kan ganske enkelt bli kvitt fuktigheten innenfra.

Elsker du kraftige regnjakker? Få mennesker gjør dette, og denne jakkens overflate er tilstrekkelig dempet slik at du fortsatt kan ha en samtale med turpartneren din selv om hetten er oppe. Det er en PFC-fri vannavvisende impregnering på toppen som forhindrer at smuss og regndråper setter seg fast i jakken din.

På flere dagers tur tar Storm4 plass som din eneste jakke du trenger å bære. Den beskytter vinden på fjellet, tar regndusjen i skogen og holder deg varm om natten med mellomlaget under. Flott når du vil pakke litt og enkelt.

Gode detaljer og godt tilpassede kutt:
Asivik Storm4 er en skalljakke i toppklasse i detalj.

Jakken er kuttet i et godt passform. Seksjonen har fokusert på å minimere antall sting og skjøter slik at svake punkter unngås. Jakkens søm er naturlig flat, slik at de ikke plager deg hvis du bruker en tung ryggsekk.

Ryggseksjonen er utvidet slik at du ikke "skiller" og blir kald og våt over korsryggen når du bøyer på knebøy eller sykler.

Storm4 har to romslige lommer med høyt sete foran, slik at du fritt kan bruke dem mens du har på deg ryggsekkens hoftebelte.

Den velpassende hetten er utstyrt med en avstivet brem for å holde regn borte fra øynene eller brillene. Når du strammer hetten, sitter den nær kinnene og følger bevegelsene til hodet.

Selvfølgelig kan den nederste kanten strammes slik at en kald vind ikke haster opp rundt Kropp din.

Alt i alt er Asivik Storm4 en superfunksjonell skalljakke som er helt på nivå med de dyre alternativene den er på toppen av hyllen med kvalitet for pengene.

ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle
Asivik
ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle
3.910 NOK
30 dagers returrett
Loading...