Logg inn
farge: Sort

Asivik

Asivik Hike Tights, dame

935 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Asivik Hike Tights er et par velpassende og slitesterke turtights for kvinner og det perfekte valget for kvinner som ønsker et par velpassende tights for alle typer friluftsliv.

Hike Tights er konstruert uten å sy i skrittet og med høy midje for å gjøre dem mer behagelige å ha på seg, spesielt når du går lengre turer og med ryggsekk. Den høye midjen betyr også at tightsen holder seg på plass når du går inn og ut av teltet ved brenneren, etc.

Hike Tights er forsterket på knærne og bak der de vanligvis utsettes for ekstra slitasje. For eksempel, når du pause på steiner og steiner eller sitte på knærne ved brannen.

For å møte behovet for oppbevaring under fotturer, er lommene plassert på begge lårene. En lomme er designet med elastisk funksjon og overlapping for å sikre at telefonen holder seg der den skal være.

En ekstra smart detalj når du bruker tights er at du enkelt og raskt kan trekke et par skallbukser over hvis du blir overrasket av regn eller vind underveis. Du vil da effektivt holde varmen mens du beskytter deg mot regn og vind.

Samlet sett er Asivik Hike Tights et par velpassende og slitesterke turtights som gir deg god bevegelsesfrihet enten du bruker dem til utendørs yoga eller andre aktiviteter som krever god bevegelsesfrihet.

Asivik Hike Tights, dame
Asivik
Asivik Hike Tights, dame
935 NOK
30 dagers returrett
Loading...