Logg inn
farge: 0008

Sebra

Ammepude, vaskebjørnen Rebel

999 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Multifunksjonell ammepute med capoc-fyll designet som vaskebjørnopprøreren. Opprørernes ører er nydelige nuller tagger for babyen. De delikate knytebåndene kan knyttes rundt midjen din for å forhindre at sykepleieputen beveger seg, samtidig som du kan frigjøre hendene.

Ta sykepleieputen over skulderen eller heng den på barnevognens guide når du skal snu båndene, kan knyttes slik at lengden samsvarer med dine behov.

Sykepleierputen kan også brukes til å støtte magen under graviditeten og som en pute for babyen din når du øver på å ligge på magen eller sitte alene.

Kapok er et silkemykt naturfiber som inneholder et naturlig antibakterielt bittert stoff som gjør det umulig for husstøvmidd å leve i. Derfor er kapok et ideelt materiale for allergikere. Kapok er også pustende og varmeregulerende.

Behandling av KapokDa-ammingsputen er fylt med de supermyke og naturlige kapokfibrene. Det er viktig at du følger disse vaske- og tørkeinstruksjonene hvis det blir nødvendig å vaske og tørke produktet.

Vask alltidVask sykepleieputen alene og kun ved 40 grader for å beskytte capsoc-fibrene.
Velg et kort vaskeprogram og unngå ekstra skyld eller bløtlegging, da dette kan ødelegge de kapokke fibrene.
Velg et vaskeprogram med ekstra sentrifugering eller kjør en ekstra sentrifugering (helst 1200 omdreininger) etter vask for å få ut så mye vann som mulig før tørking.
Bruk et mildt vaskemiddel uten blekemiddel eller enzymer.
Ikke bruk tøymykner.

TørkingEtter vask, tørk pleieputen umiddelbart. Vær oppmerksom på at det tar tid å tørke capoc-fibrene ordentlig.
Tørk sengetøyet alene i tørketrommelen.
Vi anbefaler å bruke ulltørkeballer, da de bidrar til å redusere tørketiden samtidig som fibrene ikke klumper seg sammen.
Velg et middels varmeprogram og tørk sengesengen omtrent 30 min om gangen, og føl deretter produktet.
Når produktet er litt fuktig, fjerner du det fra tørketrommelen og lar den endelige fuktigheten forsvinne ved å plassere produktet på et stille sted, for eksempel i et rom med gulvvarme eller over et tørkestativ.
Ammepude, vaskebjørnen Rebel
Sebra
Ammepude, vaskebjørnen Rebel
999 NOK
30 dagers returrett
Loading...