Størrelse: 150 ML

Jurlique

ACTIVATING WATER + 150 ML

749 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Activating Water Essence+ er en silkemyk og lett essens som perfekt klargjør huden for optimal fuktighet ved å dra nytte av to potente Marshmallow Root-ekstrakter. Denne kombinasjonen forbedrer aktivt hudens evne til å beholde fuktighet for optimal hudpreparering, slik at etterfølgende produkter kan trenge inn i huden overlegent. Den er egnet for alle hudtyper. Denne essensen er også fri for alle kunstige farger, dufter, parabener og sulfater.

Fordeler:
- Forbereder huden for bedre absorpsjon av fuktighetskrem og Serum.
-Forbedrer Hud ved å aktivere hudens evne til å beholde fuktighet.
- Tar vare på og revitaliserer huden.
-Klinisk bevist å øyeblikkelig øke hudens fuktighetsnivåer med 155 %(1)- Dokumentert å levere kontinuerlig fuktighet hele dagen og natten(2)-90 % sa at Hud føles frisk og hydrert(3)1)Basert på 32 forsøkspersoner som bruker Activating Water Essence+ med en baseline på 100 % etter 10 minutter.
2)Basert på 30 forsøkspersoner som bruker én enkelt påføring av Activating Water Essence+, med måling tatt 6 timer etter påføring.
3)Basert på 52 forsøkspersoner som bruker én enkelt påføring av Activating Water Essence+ med spørsmål som besvares 10 minutter etter påføring.
ACTIVATING WATER + 150 ML
Jurlique
ACTIVATING WATER + 150 ML
749 NOK
30 dagers returrett
Loading...