farge: 724

Bundgaard

Petit Velcro

749 NOK - 799 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Petit Velcro er den perfekte skoen for barnet som er i ferd med å gå litt alene og vil vanligvis være et utendørs alternativ til en av våre forgjengere.


Det er et åpenbart valg når barnet er i barnehage eller barnehage. Det er en myk og fleksibel modell, som er viktig som barnet ofte ønsker å bruke skoen litt lenger om gangen.

Den myke og fleksible gummisålen er ideell for barn som fortsatt kryper litt mens de øver på å stå og gå på egne ben. Petit gir også ekstra tåbeskyttelse for de små tærne når barnet går, leker og utforsker.


Petit er produsert i myke, pustende skinnmaterialer og fôret med vegetabilsk garvet skinn. Sålen er av gummi og er en del av Bundgaard Zero Heel-kolleksjonen*.


Anbefalt vokstilskudd: 10–12 mm.


BESKRIVELSE

Tilpass: Bred, men med gode justeringsalternativer og en smal svale- og hælbenk for perfekt passform for både smalere og bredere føtter.

Veldig myke og fleksible sko som gir god bevegelsesfrihet for føttene

Ekstra polstring i øvre kant gjør den myk og behagelig å ha på

Avtakbare innersåler gjør dette:

Enkelt å sjekke om størrelsen er riktig både ved kjøp og kontinuerlig under bruk. Små barn smuldrer tærne og kan ikke føle når skoen er for liten

Mulig å lufte og tørke sålene

Raskt og enkelt å rengjøre innsiden av skoen

Skinnet gjør skoen ekstremt pustende og gir et godt fotklima

Borrelåslukkingen gjør skoen enkel å åpne helt for enkel av og på. Samtidig kan krok-og-løkke-stroppene justeres og forkortes slik at skoen passer perfekt til barnets fot


PRODUKTINFORMASJON

Materiale: Skinn (pustende)

For: Vegetabilsk solbrunt skinn (pustende)

Enkelt: Gummi (TPR – høy fleksibilitet. Bundgaard Zero Heel)

Lukking: Borrelås (enkel å komme inn og tilpasse)


GODE RÅD FOR OMSORG

Det er en god idé å alltid impregnere sko før bruk for å unngå at smuss, fett og væske kommer inn i skinnet. Vi anbefaler at impregneringen velges med forsiktighet.

Vi bruker Organic Protect & Care fra Collonil selv, da produktet hovedsakelig inneholder naturlige stoffer som ikke gir noen bekymring hvis barnet får legge sin sko i munnen.


Skinn er et naturlig materiale og hvert produkt er unikt. Etter en stund kan skinnet se litt tørt eller sliten ut og trenger litt pleie. Begynn med å tørke av skoen/sandlen med en hard vridd fuktig klut og la skoen tørke. Bruk deretter skokrem eller lærfett.

Når produktet har tørket helt, kan skoen/sanden reimpregneres. Gjenta med jevne mellomrom.

NB: Unngå å bruke skokrem og lærfett på semsket skinn og glittermaterialer.


* BUNDGAARD NULL HÆL

Bundgaard Zero Heel er preget av tynne og fleksible såler som øker bevegelsesfriheten og gir underlaget en god følelse. Sålene er flate uten hælfall, dvs. det er samme høyde både foran og bak.

Tanken bak Bundgaard Zero Heel-kolleksjonen er at skoene er minimalistiske og bare må beskytte foten fra bakken.
Petit Velcro
Bundgaard
Petit Velcro
749 NOK - 799 NOK
30 dagers returrett
Loading...