REIKO ISHIDA

Oppdatert: mars 21

Reiko Ishida er født i Tokyo i 1987 og flyttet til Bergen i 1998. Hun er utdannet pianist men som fotograf er hun selvlært.

Interessen for fotografi har Reiko hatt lenge, og denne interessen ble enda sterkere da hun for noen år siden fikk et kompaktkamera. Dette kameraet kan godt bare ligge i jakkelomma, uten at hun tenker noe mer over det. Hun fotograferer nemlig ganske impulsivt og opplever hun noe som kan bli et godt bilde er kameraet ute av lomma nesten før hun vet det selv. For Reiko blir fotograferingen nesten som en form for utforskning av sitt eget sinn.

I denne serien som Reiko viser oss her utforsker hun sine egne tanker knyttet til isolasjon. For noen år tilbake brøt hun med et miljø som hun innså ikke var bra for henne. Trusler og frykt har ført til at Reiko nå lever i en ganske isolert tilstand. Etterhvert som hennes tidligere liv kommer lenger og lenger på avstand åpnes stadig nye muligheter til å dykke dypere i dette temaet. Hun prøver gjennom bildene å formidle sine mareritt om fortidens spøkelser og sin frykt for det ukjente, men også sine lengsler og håp for fremtiden. 


Ingen av bildene er oppstilt.


208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle