KRISTIN RISA

Kristin Risa, kommer opprinnelig fra Sykkylven på Sunnmøre, men har bodd i Bergen de siste 20 årene. Hun er utdannet molekylærbiolog og arbeider med forskning på ME (myalgisk encefalopati) ved Haukeland sykehus.


Mye av fritiden til Kristin går med til hennes store lidenskap for fotografering. Hun begynte å interessere seg for foto da hun var på et fotokurs i 2011. Da hun kort tid etterpå var i permisjon med sin sønn eskalerte hobbyen. Det begynte med babyfotografering og har senere gått over til andre typer bilder.


Noe av det som særpreger bildene til Kristin er at hun har en tydelig bruk av klare og rene farger. Bildene er enkle og består som regel av få detaljer. Med disse virkemidlene bygger hun opp et surrealistisk univers, ofte med et anstrøk av humor.


Ikke alle, men mange av fotografiene er ofte planlagte og det er brukt tid både i forkant og i etterarbeid med lightroom og photoshop. Hun ønsker at bildene hennes skal fortelle en historie, men noen ganger synes hun også det estetiske er nok i seg selv.Kristin har også et fotoprosjekt gående som heter "Jonas", der hun bruker sin egen sønn som modell:


Du finner flere av Kristin Risa sine flotte bilder her:

www.instagram.com/kristinrisaphotography/

www.Kristin risa photography

802 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Magasin.noer et norsk nonprofit, nettbasert fotomagasin hvor målet er å inspirere og løfte frem norske og av og til utenlandske fotografer.

 

Tar du naturbilder, gatefoto, kunstfoto, dokumentarfoto, eller skaper du digital kunst?

For oss spiller det ingen rolle. Vi vil bare se bildene dine!

Følg oss  på Instagram og Facebook 

Tag bildene dine #magasin_no og få muligheten til å bli presentert.

Neste nummer lanseres første halvår 2021.

Både på nett og på trykk.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss!

  • Facebook
  • Instagram